Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
SPANIA. Adolescent ROMÂN de 15 ANI, ARESTAT pentru că a ABUZAT SEXUAL o colegă în toaleta școlii unde învățau
WhatsApp
Un adolescent român de 15 ani a fost arestat pentru abuz sexual la Valencia. El, însoțit de alți doi copii cu vârstă de până la 14 ani, au încercat să agreseze sexual o altă adolescentă de 15 ani în toaleta școlii.

Trei minori sunt cercetați pentru că au abuzat sexual o colegă de școală, tot minoră,  într-un Institut de Învățământ Secundar (IES) din Valencia. Dintre cei trei minori, doi dintre ei au sub 14 ani, astfel că nu le pot fi imputate niciun fel de fapte. 

Celălat minor, are însă peste 15 ani. De naționalitate română, băiatul a fost arestat de agenții UFAM ai Poliției Locale din Valencia. 

Evenimentele denunțate de victimă, de asemnea în vârstă de cincisprezece ani, au avut loc săptămâna trecută, când trei colegi din același institut din Valencia ar fi abuzat-o în toaleta instituției. Conform declarației pe care a dat-o poliției, aceștia au început să o atingă în zonele intime și apoi au încercat să o violeze. Din fericire, actul nu s-a consumat până la capăt, fata reușind să scape din baie și să ceară ajutor.

După mai multe anchete pentru confirmarea veridicității poveștii victimei, anchetatorii UFAM au identificat cei trei minori care ar fi participat la agresiunea sexuală, însă numai tânărul român, care are peste 15 ani, a fost arestat ca presupus autor al infracțiunii de abuz sexual asupra unei persoane sub 16 ani și pus la dispoziția Parchetului pentru Copii din Valencia.

Insituția de învățământ valenciană nu a făcut publice, momentan,informații despre acest incident grav și despre măsurile convenite, ori dacă împotriva celor patru copii implicați în acest caz au fost luate măsuri de orice fel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Educatie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel