Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șoferii români de camioane, care nu respectă restricțiile de tonaj, buni de plată. Amenzi de până la 26.100 lei
WhatsApp
Poliția Locală Alba Iulia derulează, săptămâna viitoare, o acțiune de control în trafic, ce-i vizează pe șoferii de autovehicule de transport care nu respectă restricțiile de tonaj. Viceprimarul municipiului, Emil Antoniu Popescu, anunță că nerespectarea acestor restricții se poate sancționa cu amenzi până la 26.100 lei.
camioane, verificate de polițiști

Începând cu săptămâna viitoare, agenții Biroului Circulație pe Drumurile Publice din cadrul Direcției de Poliție Locală Alba Iulia vor efectua o acțiune de combatere a transporturilor agabaritice. Astfel, potrivit articolului 173 din HG 1391/ 2006 este interzisă circulația pe sectoarele de drum semnalizate cu indicatoare de restricție. Amenda pentru astfel de fapte este de la 1.300 lei până la 26.100 lei.

Pe aceste sectoare restricționate se poate totuși circula. Administratorul drumului, în acest caz Primăria municipiului Alba Iulia, poate emite autorizații speciale de transport (AST), transmite alba24.ro

"Aceste autorizații pe care le emitem vin în sprijinul celor direct interesați. Nu dorim ca polițiștii locali să vâneze, cum zic unii, soferii. Ne dorim doar ca transportatorii să fie în legalitate. Am avea de câștigat toți", a scris viceprimarul pe pagina de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel