Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șofer român, pericol în trafic. A condus cu peste 100 km la oră cu parbrizul acoperit de zăpadă
WhatsApp
O cameră de bord a unui şofer român a susprins o imagine pe un drum național şi a început să facă înconjurul internentului după ce a fost postată pe pagina de Facebook Trafic Tube.
masina_cu_zapada_in_trafic

Un român a fost filmat după ce a fost surprins circulând pe un drum naţional cu parbrizul acoperit de zăpadă. Fără să îi pese de siguranţa sa sau a celorlalţi şoferi, bărbatul a intrat în trafic cu parbrizul plin de zăpadă. Acesta a curăţat parbrizul doar în dreptul feţei, foarte puţin, relatează romaniatv.net.

De altfel, un agent de poliție din Sibiu a deszăpezit luneta unui şofer, la un semafor din oraş. În timp ce așteptau la un semafor, polițiștii au descoperit că mașina din fața lor avea luneta plină cu zăpadă. Astfel nici nu au clipit și au sărit să-i dea o mână de ajutor șoferului. Unul dintre polițiști a coborât imediat din mașină, curățând geamul mașina din față. Șoferul autoturismului, probabil luat prin surprindere, a pornit avariile în semn de mulțumire la adresa polițistului. Fimulețul a fost postat pe o rețea socială chiar de Poliția Sibiu, alături de mesajul: „Iarna nu-i ca vara. Circulați cu atenție!”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel