Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Şofer român de TIR, aruncat în faţa unei maşini într-o altercație cu un alt șofer. S-au luat la bătaie în mijlocul străzii
WhatsApp
Un șofer de TIR a fost grav rănit după ce a fost aruncat în fața unui Logan, într-o altercație cu un alt șofer, pe E70, la ieșire din localitatea Drăgănești Vlașca, județul Teleorman. Incidentul s-a petrecut, azi, pe unul dintre cele mai circulate drumuri din țară, E70, tronsonul Alexandria-București.
sofer_aruncat_in_fata_unei_masini

Din primele informații, doi șoferi, unul de autoutilitară și unul de TIR, s-au luat la bătaie pe mijlocul șoselei după ce, anterior, au avut un schimb de replici tăioase pe stația de CB (citizen band).

Discuția a degenerat și, la ieșire din localitatea Drăgănești Vlașca șoferul autoutilitarei a blocat drumul tiristului, punând frână brusc în fața acestuia, relatează Antena3.ro. Șoferul de TIR s-a dat jos la cel din autoutilitară și între cei doi a început o altercație care a degenerat cu împingerea șoferului de TIR în fața unei mașini Logan care venea din sens opus.

În impact, șoferul de TIR a fost grav rănit și a fost luat de la locul accidentului cu o ambulanță. Polițiștii chemați la fața locului au început cercetările. Potrivit INFOTRAFIC, traficul în zonă a fost întrerupt pentru câteva zeci de minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel