Smiley a intrat voluntar în autoizolare după ce a revenit aseară în țară: „ Nu m-a întrebat nimeni nimic la aeroport“
Autor: Nicoleta Nicolau pe 14 mar 2020, 15:30 | Monden

Smiley, îndrăgitul artist român, a intrat voluntar în autoizolare, în contextul epidemiei de coronavirus. El a fost plecat în străinătate şi s-a întors vineri seară în România.

„M-am intors aseara din Los Angeles şi am luat această măsură de precauţie pe care o avem cu toţii la îndemână şi e normal să facem asta pentru noi şi pentru cei de lângă noi. Nu m-a intrebat nimeni aseară nimic la aeroport, nu am completat niciun formular, nu mi-a zis nimeni să stau acasă", a declarat Smiley, pentru MEDIAFAX.

„Am decis asta pentru că aşa e normal, mă simt foarte bine, dar voi sta acasă cele 14 zile, e cea mai bună măsura de prevenţie ca să nu se răspândească acest virus. Trebuie să fim responsabili. Cel mai important este să fim responsabili. Să urmăm măsurile date de autorităţi, să ne spălăm des pe mâini şi să stăm acasă", a mai spus acesta.

Inițial, artistul a scris pe contul de Instagram: „Bine vă regăsesc! mesaj lung: aseară am aterizat.. direct la autoizolare. Nu vă las eu singuri în izolare, pentru cel puțin o săptămână urmează să stau acasă cu o mică parte din echipă @hahaha_production (@serbancazan @whoviktor )".

Te-ar putea interesa și ....
Monden Vezi toate articolele
Crossuri parteneri