Senator PSD: "Cerem demisia ministrului Florin Cîțu!"
Autor: Liviu Ludovic pe 21 ian 2020, 14:03 | Politică

Lucian Romașcanu a cerut, marți, în cadrul unei conferințe de presă, demisia ministrului de Finanțe Florin Cîțu, iar în cazul în care acesta nu o va face, a cerut PNL să îl retragă din funcție."Posibilitatea unei crize economice este o declarație extraordinar de gravă", a subliniat senatorul PSD. 

"Îl somăm pe domnul Cîțu, dacă este responabil, deși avem dubii majore în acest sens, să-și prezinte demisia. Dacă nu dumnealui, atunci cerem PNL să-l retragă din această funcție. Cu cât mai repede cu atât mai bine pentru România.Este o misiune, aceea a ministrului de Finanțe, nu numai tehnică, ci și patriotică (...) Domnul Cîțu uită că are responsabilitatea cea mai mare dintre toti ministrii si a iesit ieri cu o declarație extraordinar de gravă, că există posibilitatea unui crize in România. Nu te joci cu astfel de declaratii cand esti ministru de finanțe", a declarat social-democratul Lucian Romașcanu, marți, în cadrul unei conferințe de presă, potrivit Mediafax.

Romașcanu a mai adăugat că "Domnul Cîțu nu a învățat nimic din cartonașele galbene pe care le-a primit, votul negativ din comisia de audieri sau moțiunea simplă împotriva acestuia".

Reacția social-democraților vine după ce Florin Cîțu a avertizat în spațiul public că este posibilă declanșarea unei crize economică în România.

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Politică Vezi toate articolele
Crossuri parteneri