Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Scenă violentă pe o stradă din Roma: un român a încercat să ucidă un carabinier, iar polițiștii au deschis focul
WhatsApp
Un român în vârstă de 37 de ani a fost arestat la Roma, după ce a încercat să dea cu mașina peste un carabinier. Polițistul a tras trei focuri de armă în cauciucurile mașinii. 

Focuri de armă au răsunat în cartierul Borghesiana, după ce un agent de poliție a reușit să oprească o mașină care încercase să lovească un coleg. Scenele rupte parcă din filmele de acțiune s-au petrecut duminică seara pe Via Casilina, în zona de Est a Romei. După ce au spart cauciucurile mașinii care încercase să scape, polițiștii au reușit să aresteze una dintre cele trei persoane ocupante, celelalte două reușind să scape. 

Românul a încercat să lovească în plin un polițist

 

Evenimentele s-au petrecut cu puțin timp înainte de ora 23:00. Un autoturism Audi A6 cu numere de înmatriculare românești, cu trei pasageri, nu s-a oprit la semnalele polițistului. În momentul în care agentul a ieșit din mașină, șoferul Audi-ului a încercat să-l lovească pe polițist și apoi și-a continuat drumul nebun. Din fericire, agentul s-a ferit la timp din calea mașinii care avea o viteză suficient de mare încât să-l ucidă pe loc.

Pentru a bloca mașina, cel de-al doilea polițist a demarat în trombă după ei, a scos pistolul și a tras trei focuri de armă spre cauciucuri. Pentru că gloanțele și-au atins ținta, șoferul mașinii înmatriculate în România a fost nevoie să abandoneze cursa nebună.

Urmărite de oamenii legii, două dintre cele trei persoane care se aflau în autoturism au reușit să scape, fugind pe jos în zona Viei Realmonte. În schimb, șoferul mașinii a fost arestat de agenți, relatează publicația Roma Today.

Cel mai probabil, cei trei români erau hoți de motorină

 

Acesta a fost identificat, fiind vorba de un cetățean român în vârstă de 37 de ani, fără antecedente penale. 

Autoturismul oprit cu focuri de armă s-a dovedit a fi proprietatea altei persoane. Totodată, polițiștii au găsit și confiscat un bidon de benzină și un clește.

Întrebat de ce a încercat să fugă, românul în vârstă de 37 de ani nu a oferit explicații. Mai multe, el nu a spus nici numele celor două persoane care se mai aflau în mașina cu el.

Mașina a fost confiscată, iar românul a fost arestat, urmând să fie cercetat pentru opunere la arest și agresarea unui funcționar public.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel