Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Scandal în Parlament: Cîțu a distrus PSD de la tribună: "Slugile lui Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov. Tremura când a venit preşedintele Iohannis"
WhatsApp
Florin Cîţu le-a transmis mesaje tăioase parlamentarilor şi liderilor PSD la plenul Camerei Deputaţilor. Premierul a declarat luni că invitarea sa de către PSD la dezbaterea "Ora prim-ministrului" din Camera Deputaţilor nu are legătură cu bugetul, ci social-democraţii vor să vadă cât rezistă la "înjurăturile lor".

"Conducerea PSD, Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, aceştia sunt cei care mă contestă pe mine! Toţi, slugile lui Liviu Dragnea şi Darius Vâlvcov. Rămân şi au fost slugile celor doi.

Să îi luăm pe rân: Sorin Grindeanu, premierul OUG 13, cel care a scos zeci de mii de români în stradă, cel care tremura de frică când preşedintele României s-a dus lângă el şi a încercat să îl convingă să nu facă această nenorocire pentru români şi nu l-a ascultat. l-a ascultat pe Liviu Dragnea. A fost primul premier dat jos de primul partid. Şi nu s-a dus acasă, s-a ţinut de scaun şi a vrut să rămână acolo, împotriva propriului partid.

Dar PSD s-a obişnuit cu asta şi a mai dat jos un premier, pe Mihai Tudose, premierul care îşi lua banii în plic pentru că aşa era el obişnuit. 

Bineînţeles., marii gânditori economici, Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu. Ei vin cu amendamente la bugetul României. Şi ce amendamente, amendamente care însumate fac 6% din PIB. Dar cel mai tragic şi cred că e la limita trădării naţionale, este faptul că propun să nu mai plătim la Comisia Europeană contribuţia. De acolo vor să ia ei bani. România are un parcurs european bine stabilit şi nu voi permite PSD-ului să interfereze. Anul acesta avem un buget echilibrat, credibil.

V-am demonstrat cum se face economie", a declarat premierul Cîţu, în parlament.

În sala de plen, parlamentarii PSD afişează pancarte prin care critică politica de elaborare a bugetului de către Guvernul Cîţu. 

Dezbaterile la "Ora prim-ministrului", la care participă premierul Florin Cîţu, au loc, luni, în plenul Camerei Deputaţilor.

Dezbaterile au loc la solicitarea grupului parlamentar al PSD, tema fiind "Bugetul tăierilor: moartea economică a României".

Decizia Biroului permanent, pe marginea convocării şedinţei, a fost luată după consultarea premierului, a anunţat pe 15 februarie preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel