Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Scafandru englez înecat în Dunăre, în România. Medic legist: „A avut o moarte violentă“
WhatsApp
Un scafandru și cunoscut atlet englez s-a înecat în Dunăre, În România. Sportivul de 21 de ani a încercat să treacă fluviul înot, însă la jumătatea traseului a dispărut sub ape. Trupul neînsuflețit a fost găsit 2 zile mai târziu.

Adam Hughes, în vârstă de 21 de ani, era în vacanță în România în august 2019, când, aflat într-o cafenea din Turnu Măgurele, a decis să înoate în Dunăre, către granița bulgară. Martorii l-au văzut doar ajungând pe la jumătatea fluviului, apoi s-a înecat și a fost găsit decedat două zile mai târziu.

Trupul său a fost găsit la 3 kilometri în josul râului, iar legiștii au constatat că murise prin înecare. Un examen post-mortem a constatat că a suferit o „moarte violentă - asfixie mecanică după scufundare”, concluzionat legistul din Cornwall, Andrew Cox, citat de BBC.

Despre moartea lui s-a aflat însă abia acum. Adam era un bun înotător, scafandru de salvare, și participase la multe concursuri sportive. Locuia în Truro, Marea Britanie, dar plecase în vara lui 2019 într-o expediție cu bicicleta, prin Ucraina și România, de unde publica zilnic videoclipuri pe rețelele sociale pe parcursul său.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel