Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Detalii din procesul crimei care a oripilat Spania: Româncă MĂCELĂRITĂ cu 3 cuțite. Ce a făcut Laurențiu înainte de omor
WhatsApp
Cristina M. a fost ucisă la doar 24 de ani de Laurențiu, iubitul de care se despărțise și împotriva căruia obținuse chiar înainte de crimă un ordin de restricție. Românul a recunoscut astăzi crima în fața judecătorilor și juriului din Spania, așteptându-și acum sentința pentru omor. Două fetițe au rămas singure pe lume.

Astăzi, Tribunalul Provincial din Huelva a deschis dosarul în care Laurențiu este acuzat că și-a ucis fosta parteneră, Cristina, o româncă de 24 de ani, pe 7 iulie 2018 la domiciliul său din Lepe (Huelva), unde erau și fiicele lor mai mici. În urmă cu un an, procurorii au decis prelungirea mandatului de arestare preventivă cu încă un an (până la 8 iulie 2022) a acuzatului.

Românul a recunoscut astăzi în fața juriului că și-a ucis fosta parteneră la domiciliul acesteia din Lepe (Huelva), în locuință aflându-se și fiicele lor minore. Bărbatul a recunoscut faptele abominabile în fața juriului de Curtea Provincială, și pentru care Parchetul a solicitat 26 de ani de închisoare, dintre care un an de închisoare pentru infracțiunea de încălcare continuă a ordinului de restricție și 25 de ani pentru omor deosebit de grav.

Așadar, după ce avocatul inculpatului a indicat că acesta și-a recunoscut responsabilitatea pentru evenimente din cauza „sentimentului său de vinovăție și pierdere”, nu mai este nevoie de audierea altor martori. Inițial, Parchetul solicitase inclusiv audierea  celor doi frați ai acuzatului, a agenților Gărzii Civile, precum și a familiei victimei, În plus, bărbatul, decăzut din drepturile părintești, are interdicția de a-și vedea fiicele în perioada cât va sta la închisoare, și încă 5 ani după aceea, potrivit La Vanguardia.

„O să te omor și apoi mă voi sinucide”

 

Mai mult, Laurențiu trebuie să le despăgubească pe cele două fiice ale sale cu victima pentru decesul mamei lor, cu suma de 135.675 euro pentru fiecare și pe  părinții victimei cu câte 84.420 de euro pentru fiecare, iar sora victimei ar trebui despăgubită cu 18.843 de euro.

Cu câteva zile înainte de crimă, Cristina M. obținuse un ordin de restricție împotriva concubinului ei, Laurențiu Daniel V. care era extrem de violent. Ea îl denunțase în fața Gărzii Civile, spunându-i că va pleca cu fetele. El a amenințat-o ulterior:  „O să te omor și apoi mă voi sinucide”. 

„Ajuns la casa victimei a găsit-o pe Cristina culcată cu cele două fiice ale sale mai mici", descrie rechizitoriul. Bărbatul a deschis ușa și a atacat-o din spate, înjunghiind-o de nu mai puțin de 28 de ori. Pentru a fi sigur că a reușit să o omoare, a folosit trei cuțite diferite.  Femeia a sfârșit ucisă brutal, asasinul reușind chiar să rupă mânerul unui cuțit cu care a înjunghiat-o. În momentul crimei, în casă se aflau și cele două fiice ale acestora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel