S-a aflat REZULTATUL expertizei psihiatrice a lui Gheorghe Dincă
Autor: Narcis Popa pe 9 oct 2019, 14:03 | Știri

Sursa foto: captură Antena 3

S-a aflat rezultatul experizei psihiatrice a lui Gheorghe Dincă. 

România TV informează că specialiștii au ajuns la concluzia că Gheorghe Dincă avea discernământ în momentul în care le-a răpit pe cele două fete. Așadar, procurorii sunt liberi să trimită în judecată dosarul lui Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă a fost dus de de la Penitenciarul Jilava la Institutul Național de Medicină Legală (INML) "Mina Minovici" pentru expertiza psihiatrică.

Pincipalul suspect al crimelor din Caracal, se află la Spitalul Penitenciar Jilava pentru mai multe proceduri în anchetă.

El a fost transferat pe 1 ocrombrie, din Arestul Central, în Spitalul Penitenciar Jilava, „pentru efectuarea unor măsuri procedurale dispuse în cazul anchetei penale”, a anunțat, la acea vreme, Poliția Română.

Gheorghe Dincă a fost arestat la începutul lunii iulie, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. La domiciliul acestuia au fost găsite rămășițe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei.

Rămășițele găsite în liziera pădurii din Caracal, despre care Dincă spune că sunt ale Luizei, au fost trimise în SUA pentru a fi analizate de FBI.

Te-ar putea interesa și ....
Știri Vezi toate articolele
Crossuri parteneri