Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Roxana Ionela Dobrică, MODEL în Italia. A ajuns campioană, după ce a paralizat
WhatsApp
O româncă de 32 din Italia a uimit toți locuitorii din peninsulă. Deși este paralizată, ea a reușit să ajungă campioană la un sport care nu este deloc ușor și pe lângă asta, lucrează ca model. 

Roxana Ionela Dobrică are 32 de ani și este din Craiova. La 16 ani a început o relație frumoasă cu cel ce urma să-i devină soț, iar la majorat avea deja copilul în brațe.

În 2009 a mers în Italia pentru a căuta un trai mai bun, după ce a decis împreună cu soțul ei să se despartă pentru că nu se mai înțelegeau. La doar două săptămâni după ce a ajuns acolo, a avut un accident de mașină din care s-a ales cu o paralizie completă, de la piept în jos.

Și-a luat viață în propriile mâini 

Au urmat mulți ani de tortură, în care nu a vrut să-și accepte starea, a sperat în fiecare zi la un miracol și și-a imaginat că se va ridica din scaunul cu rotile și că se va plimba din nou, pe picioarele ei. Mulți ani a trăit cu gândul că nu se poate descurca singură și că are nevoie de ajutor constant.
După ce a întâmpinat o mulțime de greutăți, a decis să-și ia viața în propriile mâini.

A ajuns campioană 

A cerut să fie internată din nou în spital, unde a fost de multe ori, dar unde refuzase să-i vadă și să-i audă pe cei care au încercat să-i arate că viața este frumoasă și merită trăită, că poate fi independentă chiar dacă nu îsi poate mișca picioarele. În momentul în care a reușit să-și deschidă sufletul, viața i-a oferit o mulțime de surprize frumoase.

A devenit model prezentând pe scene mari ale lumi, pentru designeri de renume, a concurat la mai multe competiții de paraciclism în Italia. A participat la toate etapele Turului Italiei în handbike, iar performanțele ei nu s-au oprit aici. Ea a reușit chiar să ajungă campioană la acest sport. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Povestea Mea Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel