Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Românii morți sub roțile camionului de 26 de tone veneau din Germania: Șoferul a intrat cu viteză pe contrasens
WhatsApp
Doi soți români au decedat în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ieşirea din Lugoj spre Caransebeş. Cei doi veneau din Germania și se pare că șoferul ar fi adormit la volan, când a intrat cu viteză sub roțile unui autotren de 26 de tone.
Românii morți sub roțile camionului de 26 de tone veneau din Germania: Șoferul a intrat cu viteză pe contrasens

O familie din Slatina Timiș si-a pierdut viața aseară sub un autocamion pe DN6. Două persoane, soț și soție, și-au pierdut viața astă-noapte într-un groaznic accident de circulație.

Conform datelor de la IPJ Timiș, impactul dintre autoturismul în care se aflau cei doi soți și un autocamion, a avut loc la ora 23:30 pe DN6, la ieșire din Lugoj spre Caransebeș, în apropiere de Găvojdia. Practic, autoturismul a intrat mai bine de jumătate sub autocamionul de mare tonaj.

În urma impactului, mașina mică a ajuns sub cea de mare tonaj, fiind strivită. Mai bine de două ore le-a luat pompierilor până au reușit să ajungă la victimele încarcerate.

Citește și: Cuplu de români, mort după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un camion de peste 26 de tone, în Timiș

Conform primelor informații, accidentul s-a produs în momentul în care șoferul autoturismului, ar fi pierdut controlul volanului. Mașina a pătruns pe contrasens și s-a strivit sub autocamion. Practic, cei doi nu au mai avut nicio șansă. Cei doi erau soț și soție, se întorceau de la muncă din Germania și probabil se grăbeau să ajungă cât mai repede acasă. Bărbatul avea 41 de ani, iar femeia care îl însoțea, avea 37 de ani, potrivit infocs.ro.

„Intervenția a fost dificilă, deoarece autoutilitara avea peste 26 de tone, iar pentru extragerea victimelor pompierii au lucrat mai bine de 2 ore. Din nefericire, victimele (un bărbat și o femeie) au suferit leziuni incompatibile cu viața”, spun reprezentanții ISU Timiș.

Polițiștii urmează să finalizeze cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel