Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
România s-a calificat în finala Campionatului Mondial de kaiac-canoe. Șase sportivi pot face senzație
WhatsApp
România a reușit performanța să se califice în finala Campionatului Mondial de kaiac-canoe, organizat în Copenhaga.
România s-a calificat la Campionatul Mondial de kaiac canoe

Șase sportivi au șansa să scrie o nouă filă de istorie în sportul românesc. România va participa cu un lot format din şase sportivi la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, care se vor desfăşura la Copenhaga. Oficialii  Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, (FRKC) a transmis că sportivii sunt înscriși  la trei probe.

Leonid Carp și Victor Mihalachi vor concura în proba care va fi în programul JO Paris 2024, dublu 500 m. Antrenorul Florin Popescu a fost nevoit să alcătuiască un echipaj nou pentru această competiție din cauza problemelor medicale ale lui Cătălin Chirilă aflat în recuperare după JO Tokyo 2020. În Japonia, echipajul Chirilă-Mihalachi a terminat pe locul 5 la canoe dublu 1000 m, precizează sursa citată.

România s-a calificat la Campionatul Mondial de kaiac-canoe

Echipaje românești vor lua startul în competițiile de kaiac. La K2 1000m.  România se bazează pe  Daniel Burciu și Constantin Mironescu. La K4 500m, vor concura Daniel Berciu, George Săndulescu, Mihai Șerban și Constantin Mironescu, transmite FRKC.

România nu a mai  rezultate notabile la  Campionatul Mondial de kaiac- canoe  din 2017. La acea vreme,  Victor Mihalachi şi Leonid Carp se întorceau acasă cu medalia de argint, cucerită la   proba de canoe-2 pe 500 m.

Marea finală va avea loc duminică,19 septembrie.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel