Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
România accelerează campania de vaccinare. Valeriu Gheorghiţă: "Vom începe vaccinarea celor din etapa a doua"
WhatsApp
Campania de vaccinare anti-COVID-19 ar putea fi accelerată, în condițiile în care a demarat înaintea termenului din decembrie, iar după 15 ianuarie se va intra în etapa a doua, a anunțat duminică, la Antena 3, coordonatorul campaniei, Valeriu Gheorghiță.
valeriu_gheorghita_medic

„Din a doua jumătate a lunii ianuarie, după 15, vom începe vaccinarea persoanelor din etapa a doua, începând cu beneficiarii care se află internaţi în centrele medico-sociale, continuând cu persoanele care au insuficienţă renală cronică în stadiul de hemodializă”, a declarat Valeriu Gheorghiţă.

Gheorghiță spune că în prezent sistemul de programare merge bine, dar că în prima perioadă eu existat desincronizări față de activitatea centrelor de vaccinare, pentru că multe dintre acestea au început activitatea după 4 ianuarie. Luni va fi publicată lista persoanelor cu boli cronice care intră în etapa a doua a campaniei.

„Pentru persoanele care nu au reuşit să-şi facă programare sunt operaţionalizate serviciile de call-center din fiecare judeţ, în care personalul este instruit încât să poată rezolva orice problemă care rezidă din programare, atât pentru persoanele juridice cât şi pentru persoanele fizice din prima etapă a strategiei de vaccinare”, a spus coordonatorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel