Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Români, scandal într-un mall: Nu au vrut să poarte mască și nici să prezinte dovada că s-au vaccinat
WhatsApp
Doi tineri din Bucureşti au făcut scandal într-un centru comercial din Cluj. Nu au vrut să poarte mască de protecție și nici să prezinte dovada că s-au vaccinat.
Români, scandal în mall: Nu au vrut să poarte mască și nici să prezinte dovada că s-au vaccinat

După ce s-au bătut cu agenții de pază, au fost amendați cu 5.000, respectiv 1.000 de lei. Și paznicii sunt cercetați de polițiști.

Secvențele violente au fost suprinse de un client. Paznicii se bat cu un tânăr care nu poartă mască de protecție, relatează Știrile PRO TV. Apare încă un individ care vrea să îi sară în ajutor.

Unul dintre ei cade la podea și este lovit în zona abdomenului de agenții de pază, după cum au spus și martorii.

Polițiștii trebuie să stabilească dacă agenții de pază au intervenit corect sau abuziv.

„În urma activităților specifice întreprinse în cauză, cercetările au fost extinse și cu privire la săvârșirea infracțiunilor de purtare abuzivă, pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept aferente stării conflictuale produse″, a precizat Alexandra Luca, purtător de cuvânt al IPJ Cluj, potrivit sursei citate. 

 

Toate persoanele implicate sunt cercetate penal

 

Administratorul firmei de securitate susține că, înainte de bătaie, tinerii l-au amenințat pe unul dintre agenți că îl vor înjunghia.

„Nu s-au supus regulilor atât în ce privește portul măștii cât și în ce privește prezentarea dovezii de vaccinare sau a altei dovezi că pot să intre în magazine. Au avut o prima discuție mai aprinsă cu acest agent de securitate, amenințându-l că vor scoate cuțitul și că îl vor înjunghia. La ieșirea din fastfood unul dintre ei l-a agresat, l-a lovit cu pumnul pe unul din agenți, pe șeful de obiectiv″, spune Pop Pușcaș Teodor, administratorul firmei de securitate.

Unul dintre scandalagii a fost amendat 5.000 lei pentru neprezentarea certificatului verde, iar celălalt cu 1.000 lei. Și ei, și paznicii sunt cercetați într-un dosar de lovire și alte violențe. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel