Româncă vindecată de COVID-19 prin meditație: „Am folosit tehnica Ho'oponopono, din Hawaii“
Autor: Nicoleta Nicolau pe 8 mai 2020, 13:32 | Sanatate

 Tehnica Ho'oponopono, adică patru cuvinte magice din Hawaii: Te iubesc, Îmi pare rău, Iartă-mă şi Mulţumesc au ajutat-o pe clujeanca Ana Harangozo să reziste 16 zile în spital, până când s-a vindecat de COVID-19.

Ada Harangozo, o clujeancă vindecată de COVID, a oferit detalii despre tratamentul medical primit în spital şi despre cum a reuşit să treacă peste cele 16 zile de spitalizare.

„Tratamentul a avut la bază Plaquenilul, Mucovimul acompaniat de Paracetamol, Vitamina C şi fiecare de ce alte nevoi fiziologice aveam”, a spus Ada Harangozo.

Pentru a rezista în perioada de spitalizare, Ada a folosit o tehnică de meditaţie originară din Hawaii, care a îndepărtat gândurile negre.

„Am făcut foarte multă meditaţie, am apelat în special la tehnica Ho'oponopono, la cele patru cuvinte magice – Te iubesc, Îmi pare rău, Iartă-mă şi Mulţumesc. Aceste patru cuvinte m-au acompaniat în toate cele 16 zile de spitalizare. Sigur că am avut şi suportul familiei, al prietenilor”, a explicat aceasta.

Clujeanca susţine că, deşi a detestat cuvântul „pozitiv”, a ales să aibă o atitudine pozitivă, aşa încât testul pentru COVID-19 să devină cât mai curând „negativ”.

„Sentimentul de captivitate a fost destul de apăsător şi în ziua în care primul test a venit tot pozitiv. Recunosc că m-a frustrat foarte tare”, a declarat aceasta, potrivit Mediafax.

Te-ar putea interesa și ....
Sanatate Vezi toate articolele
Crossuri parteneri