Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă însărcinată, ucisă chiar cu două zile înainte de a naște. Soțul Georgianei era în Germania: „S-a dus să muncească ca să își cumpere o casă”
WhatsApp
Tragedie în Brăila. O tânără de 27 de ani, însărcinată în luna a noua, a fost înjunghiată mortal, cu doar două zile înainte să aducă bebelușul pe lume.
Româncă însărcinată, ucisă chiar cu două zile înainte de a naște. Soțul Georgianei era în Germania: „S-a dus să muncească ca să își cumpere o casă”

Suspect de crimă este chiar cumnatul ei care a încercat să-și ia viața ulterior. În timp ce bărbatul a fost salvat de medici, pentru gravidă și pruncul ei nenăscut, nu s-a mai putut face nimic. Atenție, urmează detalii, care vă pot afecta emoțional.

Procurorii au reușit să refacă filmul tragediei. În zori, cumnatul tinerei, fratele iubitului ei, un bărbat de 30 de ani, a decis să dea foc locuinței. Acoperișul era deja în flacări când Georgiana a cerut disperată ajutor la 112. Însă, cumnatul ei a atacat-o și ar fi ucis-o când fata vorbea cu operatorul la numărul de urgență.

„I-a aplicat victimei două lovituri în zona toracică. Leziunile au fost incompatibile cu viața, victima era însărcinată în nouă luni respectiv în 38 de săptămâni și urma să dea naștere unui copilaș peste două zile”, spune Marinela Coșnița, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, conform Știrile PRO TV.

 

Soțul ei muncea în Germania și spera să plece cu Georgiana din casa fratelui său

 

Povestea fetei este sfâșietoare. Georgiana era în culmea fericirii. Pe 23 octombrie urma să nască, așa cum estimaseră medicii care o consultaseră ultima dată. Soțul ei muncea în Germania și spera să plece cu Georgiana din casa fratelui său.

Unchiul bărbatului acuzat de crimă: „Soțul este plecat prin Germania. S-a dus tot așa ca să își cumpere o casă, să plece să nu se mai certe cu ăsta aici”.

„Vă dați seama, abia așteptăm să nască!”, spune Mariana Munteanu, cumnata victimei.

„E o tragedie. Inimaginabil. Nu se mai poate, Doamne, păzește-ne, doamne!”, a spus o vecină.

 

Suspectul riscă 25 de ani de închisoare

 

Pompierii au ajuns primii la locul crimei. L-au găsit pe individ în curte, dezorientat. Își făcuse răni grave, însă medicii au reușit să-l stabilizeze.

„Prezenta o plagă la brațul drept, la nivelul gâtului nu erau atinse vasele mari, este în continuare stabil, conștient, cooperant”, a precizat Dragoș Voicu, medic la Spitalul din Brăila.

Deși nu este în evidență cu o boală psihică, cel care i-a luat viața Georgianei fusese internat în ultimii ani după mai multe episoade violente.

Suspectul este acuzat de omor deosebit de grav și riscă 25 de ani de închisoare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel