Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă în vârstă de 50, internată cu suspiciune de coronavirus după ce a revenit din Bergamo
WhatsApp
O femeie de 50 de ani, din Timişoara, care a revenit în ţară, în urmă cu o săptămână, din regiunea italiană Bergamo şi s-a autoizolat la domiciliu în această perioadă, a fost transportată la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş", joi seara, cu suspiciune de coronavirus.
Foto ILUSTRATIV

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Timiş, dr. Florin Crişan, a declarat pentru Agerpres că femeia prezenta febră, unul dintre semnele de suspiciune a prezenţei coronavirusului, ceea ce, conform protocolului, a determinat internarea.

"Starea ei nu era gravă, dar prezenta febră şi de aceea a fost transportată la spital, unde i se vor face recoltările pentru stabilirea diagnosticului", a precizat Florin Crişan.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecţioase "Victor Babeş", Virgil Musta, a declarat pentru AGERPRES că "femeia are 50 de ani, a revenit în ţară din regiunea Bergamo, în urmă cu vreo 10 zile, interval în care, conform protocolului, a stat autoizolată la domiciliu, fiind sub monitorizarea Direcţiei de Sănătate Public Timiş".

"Întrucât a prezentat unul dintre elementele clinice ale bolii, febra, ea a anunţat DSP, care a apelat ambulanţa, fiind preluată şi transportată direct în salonul special amenajat din spitalul nostru. Ea este suspectă de coronavirus", a afirmat Musta.

Potrivit doctorului Virgil Musta, vineri dimineaţa i se vor preleva pacientei probele pentru stabilirea diagnosticului de precizie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel