Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă de 47 de ani, MOARTĂ în Anglia. Prietenii se mobilizează pentru a-i repatria trupul
WhatsApp
O româncă în vârstă de 47 de ani din Suceava și-a găsit sfârșitul departe de țară, tocmai în Anglia. Prietenii femeii se mobilizează acum pentru a-i ajuta familia să repatrieze trupul neînsuflețit.  

Ioana Constantina Dobocan avea numai 47 de ani și toată lumea a rămas surprinsă când a aflat că a plecat într-o lume mai bună. Vasile Bolohan, un sucevean cu suflet mare implicat în foarte multe acte de caritate, a dat tonul strângerii de fonduri pentru repatriere, mai ales că acestea se ridică la circa 4.000 de euro.

"Cel mai greu și dureros lucru de dus pe fața pământului eu cred că este să îți îngropi propriul copil și unicul și de aceea te rog frumos să îmi citești postarea recentă și să te implici cu orice poți să ajutăm o mamă să își îngroape acasă singurul copil. Ajutăm împreună o mamă care are nevoie de noi toți.

Vă mulțumesc pentru sprijin în numele mamei și să ferească Dumnezeu pe toată lumea de așa necaz! Persoanele de contact pentru această cauză sunt: Roxana Velehorschi 00 40 (744) 967 501 și Andrei Bacoș 00 40 (741) 993 127.

E ora 4 dimineața și nu am somn de grija unei mame și știu că Dumnezeu va trimite exact oamenii de care e nevoie. Vă mulțumesc”, este mesajul postat de Vasile Bolohan, potrivit publicației locale Monitorul de Suceava.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel