Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă de 15 ani din Germania, dispărută fără urmă în Franța. Poliția, apel la cetățeni pentru a o găsi pe Alexandra
WhatsApp
O româncă în vârstă de 15 ani cu domiciliul în Germania a dispărut în Franța, iar polițiștii lansează un apel la cetățeni în care solicită ajutorul acestora. 
Alexandra, românca dispărută în Franța (Sursa foto: Poliția germană)

Alexandra, o românca în vârstă de 15 ani, a fost declarată dispărută de către părinții săi pe 2 septembrie 2021. Adolescenta, cu domiciliul în Villingen-Schwenningen, Germania, s-a născut în Spania, are cetățenie română și vorbește fluent spaniola și germana.

Potrivit unui comunicat de presă al poliției germane, la momentul dispariției Alexandra avea la ea două rucsacuri cu diferite articole de îmbrăcăminte și 450 de euro în numerar.  

Alexandra era îmbrăcată într-o jachetă din piele neagră, pantaloni maro și adidași Airmax albi. Are o înălțime de aproximativ 1.55 m, păr șaten lung, cu cărare pe mijloc.

Telefonul a fost localizat ultima dată în Franța

 

Poliția mai precizează că telefonul mobil al tinerei a fost localizat ultima dată în La Rochelle, Franța, de către furnizorul de telefonie. Conform poliției, este posibil ca acum să se afle în Franța sau Spania.

Persoanele care dețin informații sunt rugate să contacteze Poliția din Villingen la numărul de telefon 07721/601-0 sau prin email la adresa [email protected] .

alexandra-romanca-din-germania-disparuta-in-franta-politie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel