Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Românca acuzată că l-a lăsat fără 800.000 euro pe un italian nu s-a prezentat la proces. Simona și-a trimis avocatul la prima înfățișare
WhatsApp
La Tribunalul Gorj s-a derulat ieri primul termen în procesul intentat de Francesco Thiella, italianul care susține că a fost înșelat cu 780.000 de euro de către gorjeanca Simona Mărgăian, și inculpata din Scoarța. L-a proces s-a prezentat Francesco Thiella, însoțit de avocatul său, Cosmin Mustață, iar din partea Simonei Mărgăian, o avocată din Baroul Gorj.
A început procesul româncei, acuzată că l-a lăsat fără 800.000 euro pe un italian. Simona și-a trimis avocatul la prima înfățișare

Inculpata a cerut prin avocat un nou termen de judecată. Simona Mărgăian și soțul acesteia, Ion Mărgăian, se aflau ieri în Dubai, cel din urmă trimițându-i socrului său o mie de euro. Tranzacția s-a parafat miercuri dimineață, la o unitate Western Union din Târgu Jiu, adresa de la care s-au trimis banii fiind Emiratele Arabe.

 Ieri s-au dezbătut pe cameră preliminară măsurile preventive; practic, urma să se stabilească dacă se admite rechizitoriul întocmit de procurorul Onescu și începe procesul pe fond. Din păcate, instanța nu apucă să se pronunțe pe măsurile preventive, deoarece avocata Simonei Mărgăian a ridicat problema lipsei solicitării acesteia în dosar. Instanța a rămas să se pronunțe pe aceste aspecte pe 22 septembrie și abia apoi pe măsurile preventive, scrie gorjeanul.ro.

citește și: Românca acuzată că l-a lăsat fără 800.000 euro pe un italian: „Voia să mă plaseze într-un bordel. Am luat bătaie de am leşinat”

Francesco Thiella nu a fost încântat de decizia instanței, dar a înțeles procedura. La următorul termen nu va mai fi prezent, ci doar la termenele de la procesul de fond.  Francesco Thiella a revenit la Milano.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel