Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român săltat de mascați ca în filme, în Austria: Tânărul, suspect de crimă în Franța
WhatsApp
Un român de 25 de ani a fost săltat de forțele speciale austriece Wega, după o îndelungă activitate de anchetă și supraveghere. Tânărul, acuzat de comiterea unei crime în Franța, a fost capturat ieri la Viena.

Un român în vârstă de 25 de ani a fost arestat sâmbără, 23 ianuarie 2021, pe o stradă din Viena. Acţiunea a fost întreprinsă de trupele speciale Wega ale Poliţiei şi ofiţeri de la Crimă Organizată. Individul era căutat pe plan internaţional, fiind suspect de comiterea unui crime în Franţa, în iulie 2019. Autorităţile austriece aveau informaţia că românul se ascundea în Viena. L-au capturat în timp ce acesta mergea pe stradă, potrivit Vienna.at. 

Acţiunea poliţiştilor a fost filmată în jurul orei 16.00 de către un cititor al ziarului. Acesta a trimis imaginile în care se vede cum cel puţin 20 de poliţişti l-au înconjurat pe urmăritul internaţional.

Investigaţiile internaţionale au confirmat suspiciunea că bărbatul se ascunsese în districtul 20 al Vienei. Strada pe care a fost prins se află la aproximativ un kilometru de incineratorul din Viena, celebrul turn albastru cu galben al capitalei austriece. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel