Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, mort într-un accident mortal în Brăila. Traficul, blocat mai multe ore
WhatsApp
Un accident soldat cu decesul unei persoane s-a produs, joi dimineaţă, pe Şoseaua de Centură a municipiului Brăila, traficul în zonă fiind blocat 180 de minute, potrivit IPJ Brăila.      
accident_rutier_ilustrativ

"În această dimineaţă (joi dimineaţă n.r.), în jurul orei 6.00, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Brăila, în timp ce conducea o maşină pe Şoseaua de Centură a municipiului, între Şoseaua Focşani şi Şoseaua Baldovineşti, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune laterală cu o autoutilitară ce se deplasa din sensul opus.  În urma impactului, primul autoturism a intrat în coliziune frontală şi cu un ansamblu de vehicule, format dintr-un cap tractor şi o semiremorcă, care era condus tot din sensul opus de mers. Din nefericire, evenimentul s-a soldat cu decesul şoferului în vârstă de 54 de ani", a informat IPJ Brăila.

Ceilalţi conducători auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Traficul a fost blocat în zonă timp de trei ore, fiind dirijat de poliţişti pe rutele ocolitoare.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel