Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român întors din Olanda, prins pe străzi după o zi de izolare: „M-am plictisit în casă”
WhatsApp
Un român care s-a întors din Olanda a fost prins de jandarmi plimându-se pe străzi, în Galați, după doar o zi de izolare.
Foto ILUSTRATIV

Deși a revenit dintr-o zonă roșie de risc și nu avea voie să iasă din casă timp de 14 zile, tânărul de 20 de ani a încălcat regula pentru că se plictisea.

„Tânărul în vârstă de 20 ani s-a angajat că va respecta măsura autoizolării la domiciliu, pentru o perioadă de 14 zile. A doua zi însă, în jurul orei 23:00, s-a întâlnit cu doi prieteni din comună și s-au deplasat în municipiul Tecuci. Cei trei tineri au fost observați de către jandarmi la un magazin din oraș, iar în momentul în care li s-au cerut documentele, aceștia au prezentat declarația pe proprie răspundere și cartea de identitate. După verificarea bazei de date cu persoane aflate în izolare, jandarmii au observat că asupra unuia dintre ei este dispusă măsura izolării la domiciliu. Întrebat de ce nu a respectat măsura impusă de autorități și pe care s-a angajat că o va respecta, tânărul a spus că el este obișnuit să umble mult și s-a plictisit în casă”, a declart Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al IJJ Galați, potrivit viata-libera.ro.

Românul a fost amendat cu 2.000 de lei și a fost internat într-un centru de carantină, unde va sta 14 zile și unde va fi obligat să plătească atât cazarea, cât și mâncarea.

Prietenii lui au primit amenzi în valoare totală de 800 de lei, pentru nerespectarea restricțiilor de circulație și au fost trimiși și ei la domiciliu, unde vor trebui să stea izolați pentru 14 zile.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel