Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român întors din Italia, suspect de coronavirus. A lucrat la un restaurant cu patroni chinezi
WhatsApp
Un bărbat de 40 de ani, din Satu Mare, a fost internat la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență cu diagnostic de viroză respiratorie, după ce s-a întors din Italia, unde a lucrat la un restaurant cu patroni chinezi. Deși au existat suspiciuni, medicii spun că deocamdată nu există simptom de coronavirs în cazul său. Analizele sale vor fi trimise totuși la București.
Foto ILUSTRATIV

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, Constantin Demian, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că bărbatul va rămâne internat în spital o perioadă.

„A fost internat la Secția de Boli Infecțioase, sâmbătă seara, un bărbat de 40 de ani cu diagnostic de viroză respiratorie cu alură gripă, suspect de pneumonie. Nu se încadrează în tabloul clinic care să ne ducă la concluzia că ar fi vorba de o infecție cu coronavirus, nu îndeplinește criteriile pentru o suspiciune cu o astfel de infecție. Bărbatul a lucrat două săptămâni în Italia în bucătăria unui restaurant cu patroni chinezi care s-au întors din China, nu a intrat în contact cu aceștia. Dar a venit la spital unde a fost izolat și va rămâne internat", a spus Demian.

Medicii sătmăreni vor trimite, totuși, analize ale bărbatului și la Institutul „Cantacuzino" din București.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel