Român întors din Germania, mort după ce a ieșit din carantină. Alin avea doar 20 de ani: „Am vorbit să ne adunăm toți, acum ne aduni tu” (FOTO)
Autor: Loredana Iriciuc pe 1 iul 2020, 11:09 | Social

Alin Hususan și-a găsit sfârșitul la numai 20 de ani, într-un grav accident de circulație produs în Sibiu, pe drumul dintre Loamneș și Alămor. 

Tragedia s-a produs luni dimineață. Alin se afla la volanul mașinii sale când a decis să intre în depășirea unei căruțe, fără să se asigure. Potrivit polițiștilor, tânărul de 20 de ani a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit violent cu un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Șura Mare.

„Din primele cercetări, reiese că accidentul rutier s-ar fi produs pe fondul depășirii neregulamentare efectuate de către un șofer în vârstă de 20 de ani, aflat la volanul autoturismului condus dinspre Păuca, localitatea de domiciliu. Acesta nu s-a asigurat înainte de a începe manevra, a pătruns pe contrasens pentru a depăși o căruță și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Șura Mare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ, Elena Welter.

În urma impactului, mașina condusă de Alin s-a rostogolit de mai multe ori și a ajuns pe câmp, tânărul de 20 de ani rămânând încarcerat între fiarele contorsionate.

Tânărul a fost transportat la spital în stare de inconștiență, însă a decedat la scurt timp.

 

Alin revenise recent din Germania

 

Întreaga comunitate din Păuca este în stare de șoc, după moartea lui Alin.

Băiatul se întorsese de curând din Germania. A lucrat acolo, iar când s-au închis granițele, din cauza pandemiei de coronavirus, s-a întors acasă, în România.

A reușit să-și vadă familia abia după ce a stat două săptămâni în izolare, într-un hotel din centrul Sibiului.

Luni, în momentul când s-a produs nenorocirea, plecase să-și spele mașina.

„A venit din Germania când s-au închis granțele și a stat două săptămâni la Ramada în carantină. Așa un băiat cuminte era. Ieri s-a dus să își spele mașina la Sibiu și a făcut accident. Suntem șocați toți”, a spus pus o rudă a băiatului, potrivit Ora de Sibiu.

 

„Erai tânăr aveai tot viitorul înainte”

 

„Încă nu pot să cred că te-ai dus prea repede dintre noi. Erai tânăr aveai tot viitorul înainte dar asta a fost soarta ta, îmi pare rau ca ai plecat dintre noi. Dumnezeu să te odihnească, prietene!”, a scris pe Facebook un prieten apropiat.

„Dumnezeu să te odihnească, coleg drag ! După atâta timp cât am tot vorbit să ne adunăm toti, nu am reușit. Acum ne aduni tu”, a scris o colegă de-a lui Alin, tot pe Facebook.

„Alin s-a dus prea devreme. Era un băiat cu poftă de viață, de câte ori îl vedeam era tare vesel, cu zâmbetul pe buze. Din câte l-am cunoscut eu, era un om foarte bun. Păcat de el, prea tânăr să moară”, a spus și o amică a băiatului.

 

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri