Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român împuşcat în cap în timpul unei partide de vânătoare neautorizate
WhatsApp
Un bărbat a fost împușcat vineri în zona capului în timpul unei partide de vânătoare într-o pădure din zona localității Remetea din județul Bihor. Potrivit  Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor, partida de vânătoare nu era autorizată.

Potrivit IPJ Bihor, polițiștii din Beiuș au fost sesizați vineri cu privire la faptul că într-o pădure din zona localității Remetea a avut loc un accident de vânătoare, în timpul căruia un bărbat a fost împușcat în zona capului.

Victima a fost preluată cu un elicopter și a fost transportată la un spital din Oradea, unde urmează să fie supusă unei operații.

Poliţia spune că partida de vânătoare era neautorizată.

"În urma primelor cercetări efectuate la faţa locului de poliţiştii Secţiei 2 de Poliţie Rurală Beiuş împreună cu poliţiştii Serviciului Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor s-a constatat că evenimentul s-a produs pe un fond de vânătoare pe care se desfăşura o partidă de vânătoare neautorizată, în cadrul căreia un bărbat de 46 de ani, din localitatea Meziad, judeţul Bihor, ar fi fost împuşcat accidental, în zona capului, de un bărbat de 40 de ani, din comuna Remetea, judeţul Bihor. Cei doi bărbaţi erau deţinători legali de arme de vânătoare", se arată într-un comunicat remis vineri de IPJ Bihor.

Potrivit sursei citate, bărbatul de 46 de ani a fost transportat cu elicopterul la spital.

Cercetările în cauză sunt continuate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuş, sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, uz de armă şi braconaj, urmând ca în cadrul anchetei să fie documentate toate aspectele cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul şi cele în care a fost organizată partida de vânătoare, se precizează în comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel