Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ROMÂN, dispărut în Germania, după ce a intrat într-un magazin. E căutat de două săptămâni: „Poliția nu a aflat nimic“
WhatsApp
Un tânăr român îşi caută tatăl, care a dispărut în Germania, încă din luna aprilie.  
roman disparut germania

Pe un grup de Facebook, dedicat românilor din Europa, a fost postat următorul mesaj: „Bună ziua, Cauni Ivan (tatăl meu) a dispărut în data de 27.04.2020 Germania Bad Saulgau Baden-Württemberg.  A plecat la magazin pe jos, fără acte la el. Avea doar 50 de euro la el. În ultima convorbire, a zis ca merge acasă în România şi de atunci nu se știe nici o informație. Poliţia a fost anunțată dar nu au aflat nimic. Dacă l-a văzut cineva sau l-a luat spre România să ne anunțe, orice informație este de ajutor. Telefon: 00491525 3460091“, se spune în anunţ.

„În 28 aprilie am încercat să sunăm mai multe persoane care fac transport şi am aflat ca a încercat să facă rost de un transport spre România. Persoanele cu care am reușit să vorbim au spus că nu aveau transport în România şi nu l-au putut ajuta. Este singura informație pe care o avem“, a mai anunţat tânărul care îşi caută tatăl.

Comentariile nu au întârziat să apară la această postare. „Dacă ai anunţat poliţia din Germania trebuie să ia înregistrările de la camere video de la LIDL şi să vadă dacă chiar a fost acolo, când şi la ce ora. Încet-încet se fac alte investigaţii“, a scris un membru al grupului respectiv.

„Dacă era de a lor îl căutau. Vai şi amar numai străin să nu fii...“, a completat alt român.

Sursa foto: Facebook/voluntari in europa

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel