Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român dispărut fără urmă, după ce a plecat din Cehia: „A plecat în Austria cu mașina lui. Mi se pare DUBIOS“
WhatsApp
Un român, stabilit în Cehia, a dispărut fără urmă de aproape o lună. Familia știe că a plecat în Austria, pentru a munci, însă de la cunoscuți de-ai săi primește tot felul de informații contradictorii. 

Virgil Emanuel Badea locuiește în Cehia de 5 ani jumate. Pe la jumătatea lunii august a plecat în Austria să muncească pentru o perioada scurtă de timp, alături de un alt prieten. Numai că din 20 august, nimeni nu mai știe nimic de el, iar informațiile priite sunt care mai de care mai ciudate și contradictorii.

Fratele său, Marius, îl caută de atunci: „Unul dintre amicii săi mi-a zis că ar fi auzit că e plecat în concediu, dar nu a zis unde, altul că e plecat în Austria la muncă, dar la ce muncă... nu știe nimeni. Altul mi-a zis că ar fi auzit că e arestat în Italia, dar a zis că a auzit și el pe la alții. Acum am primit alte informații, că în Austria a ajuns într-adevăr cu mașina lui personală și prietenul lui, dar acolo ei au primit o altă mașină cu numere de Franța. Asta îmi pare mie puțin dubios!“, a povestit pentru Știri Diaspora Marius, fratele lui Virgil.

Bărbatul are o rugăminte către românii care locuiesc în Cehia, Austria, Slovenia, Germania și Franța: „Dacă ați auzit ceva știri pe la televizor, în presă locală etc legate de fratele meu, Badea Virgil Emanuel, vă rog să îmi dați de știre. Pe 20 august când a luat prima dată legătura cu prietenă lui din Cehia era undeva în Slovenia“. Acesta spune că a luat legătura și cu Poliția Română, care i-ar fi comunicat c ace verificări, apoi îl vor da în urmărire.

„Va rog din suflet să mă ajutați! Orice informație, de orice gen, poate fi un indiciu despre unde se află el!“, este apelul disperat al rudelor lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel