Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român din Râşnov, mort de doi ani, amendat pentru că a ieşit pe stradă după ora 23.00
WhatsApp
Un bărbat din Râşnov, mort de doi ani, a fost amendat de un poliţist local pentru că ar fi ieşit pe stradă, după ora 23.00, şi nu avea asupra sa declaraţia pe proprie răspundere.
Foto ILUSTRATIV

Pe 24 ianuarie 2021, un poliţist local din Râşnov a întocmit un proces-verbal de constatare a contravenţiei pe numele unui bărbat din oraş, care a murit încă din anul 2019. Asociaţia pentru SIguranţă Urbană şi Mediere (ASUM) Braşov a publicat procesul-verbal pe care poliţistul l-a întocmit pe numele bărbatului mort de doi ani, "prins" pe stradă după ora 23.00, fără declaraţie pe propria răspundere. 

Totul a ieşit la iveală după ce procesul-verbal a ajuna în cutia poştală a fratelui bărbatului mort de doi ani. În document, poliţistul a notat că "în seara zilei de 23 ianuarie 2021, la ora 23.20, a fost surprins pe strada Vlad Ţepeş fără a deţine asupra sa declaraţia pe propria răspundere, încălcând prevederile Legii 55/2020".

În realitate, procesul-verbal ar fi fost întocmit de poliţistul local pentru fratele care este în viaţă, însă din greşeală acesta a trecut numele fratelui mort în document. Mai mult, poliţistul a greşit şi numărul cărţii de identitate şi CNP-ul, singurul detaliu corect de pe document fiind doar adresa.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link: 
https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel