Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român de 51 de ani, mort la 10 zile după internarea în spital cu COVID
WhatsApp
Un român a murit în Italia, după ce s-a infectat cu COVID-19, iar organismul său a cedat luptei cu boala. 

Un român în vârstă de 51 de ani stabilit în Italia și-a pierdut viața, după ce s-a infectat cu Covid-19 și a ajuns la secția de terapie intensivă a Unității Operative de Boli Infecțioase a spitalului San Giuseppe Moscati din Avellino.

Potrivit publicației orticalab.it, românul era rezident la Lauro, în provincia Avellino (Campania), iar la data de 16 octombrie a fost internat la spitalul respectiv după ce a fost depistat pozitiv la Covid-19.

Inițial, pacientul nu a fost internat la secția de terapie intensivă, fiind în zona Covid a Unității Operative de Boli Infecțioase. Luni seară însă starea lui s-a înrăutățit și a fost transferat la terapie intensivă.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic, iar bărbatul de 51 de ani a decedat în cursul zilei de astăzi.

În zona Covid a Unității Operative de Boli Infecțioase a spitalului Moscati mai sunt internați 9 pacienți.

Sfârșit tragic pentru un alt român: a căzut secerat la locul de muncă

 

Sfârșit tragic pentru un român în vârstă de numai 25 de ani. Tânărul a murit luni, 25 octombrie, în timp ce se afla la locul de muncă, la Ponticelli Sabino, o fracțiune a comunei Scandriglia, din provincia Rieti.

Potrivit presei locale, românul lucra la o centrală electrică pe bază de biomasă și se pare că a inhalat fumuri toxice care i-au fost fatale.

Cauzele decesului sunt în curs de investigare, însă, primele ipoteze vorbesc de o asfixiere cauzată de fumul toxic produse de biomasă.

Carabinierii de la Secția din Scandriglia au ajuns la fața locului pentru reconstituirea faptelor și pentru a stabili cum s-a întâmplat nenorocirea.

La centrala pe biomasă au ajuns procurorii de serviciu, pompierii și personalul sanitar de la 118. Din păcate, tânărul a căzut secerat și a murit pe loc, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel