Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, bătut de soție, pentru că s-a întors din străinătate fără bani
WhatsApp
Un bărbat din Rădăuţi, judeţul Suceava, a sunat la sfârșitul săptămânii trecute, la 112  și a cerut ajutor poliţiştilor, deoarece a fost bătut de nevastă. 
roman batut de sotie suceava

Victima le-a spus forțelor de ordine că, în urmă cu două săptămâni, s-a întors de la muncă din străinătate şi de atunci soţia l-a tot acuzat de infidelitate. Mai mult, femeia i-ar fi cerut explicaţii despre modul în care a cheltuit banii câştigaţi peste hotare.

Sâmbătă seară, în jurul orei 20.00, în timp ce se afla pe o alee din spatele blocului în care locuiește, a fost lovit de către soția sa, de 53 de ani. El a menționat că avusese şi cu o zi înainte discuții contradictorii cu soția sa, motivul fiind consumul de băuturi alcoolice de către acesta, discuții care au fost reluate în cursul zilei în care a fost bătut. Anchetatorii susţin că atunci când le-a cerut ajutorul, rădăuţeanul prezenta urme vizibile de violenţă la nivelul arcadei drepte, scrie monitorul de suceava.

Bărbatul a depus plângere scrisă împotriva soţiei şi le-a spus poliţiştilor că se va deplasa la Spitalul Rădăuţi pentru a fi consultat medical şi ulterior va solicita eliberarea unui certificat medico-legal pe care îl va anexa la plângerea depusă. Polițiștii au considerat că nu există risc iminent asupra vieții și integrității victimei, motiv pentru care nu a fost necesară emiterea unui ordin de protecție provizoriu, pe care bărbatul nici nu l-a cerut. Soția sa este cercetată acum pentru comiterea infracțiunii de ”violență în familie”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel