Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român arestat preventiv după ce şi-a violat în mod repetat fiica în vârstă de 15 ani
WhatsApp
Un bărbat, din localitatea constănţeană Pecineaga, a fost arestat preventiv pentru comiterea infracţiunii de viol, după ce a întreţinut relaţii sexuale, în mod repetat, cu fiica sa în vârstă de 15 ani.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat joi, printr-un comunicat de presă, că individul a fost depistat în urma unei sesizări ce a fost făcută în urmă cu câteva zile.

"Urmare a sesizării din data de 13 septembrie a.c., cu privire la comiterea infracţiunii de viol, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 40 de ani, din comuna Pecineaga, judeţul Constanţa, bănuit de comiterea faptei. Astfel, bărbatul în cauză este bănuit că ar fi întreţinut relaţii sexuale, în mod repetat, cu fiica sa, în vârstă de 15 ani", reiese din comunicat.

Conform sursei citate, în baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe suspect pentru 24 de ore şi este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de viol, ulterior instanţa de judecată emiţând pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel