Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
"Robert Negoiţă rămâne fără mandatul de primar. Cererea a fost RESPINSĂ"
WhatsApp
Instituţia Prefectului - Municipiul Bucureşti anunţă că solicitarea lui Robert Negoiţă de anulare a ordinului prefectului Capitalei prin care s-a constatat încetarea de drept a mandatului de primar al Sectorului 3 al acestuia a fost respinsă de instanţă.
Sursa foto: captură Antena 3

"Instituţia Prefectului - Municipiul Bucureşti informează publicul că în dosarul cu nr. 22412/3/2020, înregistrat la Tribunalul Bucureşti, Secţia a 2-a Contencios Administrativ şi Fiscal, astăzi, 25.09.2020, instanţa s-a pronunţat respingând cererea formulată de Robert-Sorin Negoiţă împotriva Instituţiei Prefectului - Municipiul Bucureşti şi a Prefectului Municipiului Bucureşti. Hotărârea prin care a fost respinsă cererea ca neîntemeiată este definitivă conform art.160 alin. (10) din O.U.G. nr. 57/2019. Menţionăm că obiectul dosarului l-a constituit anularea ordinului prefectului municipiului Bucureşti cu nr. 511/31.08.2020", potrivit unui comunicat al Instituţiei Prefectului - Municipiul Bucureşti transmis, vineri.

Potrivit ordinului prefectului municipiului Bucureşti nr. 511 din 31 august, se constată încetarea de drept la data de 19 august a mandatului de primar al Sectorului 3 al lui Robert Negoiţă, având în vedere admiterea candidaturii sale la alegerile locale din 27 septembrie pentru funcţia de primar al Sectorului 3 din partea altui partid decât cel pe listele căruia a candidat şi a fost ales primar la alegerile locale din 2016. 

Robert Negoiţă şi-a pierdut mandatul după ce Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a semnat ordinul privind constatarea încetării de drept a mandatului de primar, deoarece face parte din alt partid politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel