Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
„Războiul” dintre Godină şi Mandachi, reaprins: „Fără uniformă nu face vânzări”/ „Nivelul a ajuns mult prea jos!”
WhatsApp
Un schimb dur de replici între Marian Godină şi Stefan Mandachi a izbucnit după ce acesta din urmă a comentat la o fotografie: „bună poza cu antreprenorul Godină, dar fără uniformă nu face vânzări”.

„Războiul” replicilor dintre poliţistul Marian Godină şi antreprenorul Ştefan Mandachi a pornit de la un comentariu postat de ultimul la o fotografie (foto jos) cu scriitorului braşovean: „Bună poză cu antreprenorul Godină, dar fără uniformă nu face vânzări”. 

A urmat un schimb dur de replici în care cei doi influenceri se acuză reciproc de ipocrizie. Godină spune că Mandachi „are numai bani în cap” şi, deşi declară că iubeşte animalele şi-a făcut o „afacere din sacrificarea acestora”. 

„Când un umorist face mişto de el, îl dă în judecată şi-i cere un milion de euro, când vede o bucată de teren, se imaginează construind zgârie-nori şi se vaită arabilor că în România i se cere PUZ şi nu poate astfel să înghesuie cât mai mulţi pe verticală, iar când vede o poză cu mine la plimbare, îi fuge gândul la vânzări şi antreprenori”, mai scrie Godină despre Madachi.

În replică, andreprenorul sucevan îl acuză pe Godină că se foloseşte de uniforma de poliţist pentru a-şi vinde cărţile: „Vinde produse în uniformă! În meseria lui n-a strălucit cu nimic, casierul ăsta! Absolut nimic. A capturat vreun infractor? Grija asta are el…”

 

Mandachi: „Totul pe pagina lui e o instigare perversă la CUMPĂRĂTURI”

 

Mandachi îl ridiculizează pe Godină pentru faptul că se consider autor: „totul pe pagina lui e o instigare perversă la CUMPĂRĂTURI. În uniforma plătită de mine şi de tine, el se intitulează la capitolul ”meserie”, atenţieee: “AUTOR”! :)))

De unde dracu s-a pus ăsta în aceeaşi oală cu Liviu Rebreanu? De ce oare se porecleşte autor, când de fapt, se bate cu pulanu-n piept că-i miliţioner? ”

 

Godină: „Omul ăsta are numai bani în cap”

 

Replica lui Godină a venit rapid. Acesta îl acuză pe Mandachi de ipocrizie şi de faptul că „are numai bani în cap”, potrivit Adevărul:  „E haios tare Ştefan, doar că eu nu-s antreprenor şi nici avid după vânzări nu sunt. Că dacă eram un antreprenor avid după vânzări, lipsit de scrupule cu papagal şi mult tupeu, profitam de naivitatea oamenilor astfel: 1. În timp ce sacrificam zeci de mii de animale spre îmbogăţirea mea ca să aibă poporul de unde mânca shaorme când e coada prea mare la KFC-ul din mall, pozam în marele iubitor de animale, mă filmam cum ajut câinii şi mă revoltam când vedeam pe vreunul chinuind vreun animal. (Paradoxal, nu?)   2. Mi-aş fi ajutat semenii în timp de pandemie de coronavirus, asta în timp ce industria fast-food, cea din care eu făceam bani, îmbolnăveşte oamenii de boli cardiovasculare şi aduce moarte câtă nu aduce niciun alt virus la ora actuală.   3. Aş fi urcat în vârf de munte cu Porsche-ul şi aş fi postat o poză cu isprava pe Facebook, iar după ce lumea mi-ar fi sărit în cap, aş fi revenit cu un photoshop cu un logan în loc de Porsche.  

Dar pentru că nu-s un antreprenor, când am timp liber mă duc pe munte ca săracii, pe jos, cu cortul. Îmi plac şi mie animalele, suficent cât să nu mă gândesc să-mi deschid o afacere din sacrificarea lor, dar nu îndeajuns de mult încât să nu consum carne. Foarte rar mănânc şi fast-food. Când era coada prea mare la KFC am mâncat chiar şi de la Spartan. În final, nu pot să nu observ că omul ăsta are numai bani în cap. Când un umorist face mişto de el, îl dă în judecată şi-i cere un milion de euro, când vede o bucată de teren, se imaginează construind zgârie-nori şi se vaită arabilor că în România i se cere PUZ şi nu poate astfel să înghesuie cât mai mulţi pe verticală, iar când vede o poză cu mine la plimbare, îi fuge gândul la vânzări şi antreprenori. Cred că s-a abţinut să scrie ceva şi de Pablo, pe care sigur şi l-a imaginat profitabil ca shaorma la farfurie.”

„Daa, daa, am citit ce a postat Mandachi azi despre mine, nu trebuie să mă mai anunțați.

Nu o să mai revin cu vreo replică pentru că pur și simplu nivelul lui a ajuns mult prea jos, chiar dacă unora vă place limbajul pe care el îl folosește și considerați că "mamă, ce ți-a dat-o".

Eu nu diger așa ceva, nici dacă ar fi la adresa altcuiva. Apreciam dacă făcea un mișto fin cu ironii faine, dar se pare că în afară de a fi vulgar altceva nu poate.

Să-i mai dau o replică ar însemna să nu mai dureze mult și să-i răspund până și dansatoarei Floricica”, a mai scris Godină pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel