Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareş Bogdan pune cifrele pe masă. Cu cât o va bate pe Gabriela Firea la alegerile locale
WhatsApp
Rareş Bogdan este convins că Gabriela Firea ar pierde ruşinos Primăria Capitalei în faţa sa dacă ar candida. Scorul estimat de europarlamentarul PNL:

Invitat în platoul "Legil Puterii", de la Strasbourg, Denise Rifai l-a întrebat pe fostul său coleg de televiziune despre o posibilă candidatură şi cât ar putea obţine în faţa Gabrielei Firea în cazul în care PNl va decide să îl pună în faţă la alegerile pentru Primăria Capitalei.

"În faţa Gabrielei Firea? Minim 37-38%. Minim! O să iau 40%. Ea nu paote să crească mai mult de 22-24%, orice ar face. Ea doar scade din momentul ăsta. Părerea mea e că la alegeri ea va avea între 22 şi 24%. Deci va fi pe locul trei. Pe locul doi va fi candidatul USR-PLUS, pe primul loc, candidatul PNL. Gabriela Firea nu poate câştiga alegerile. Cine crede că Gabriela Firea, cu tot ce a făcut, cu toate pomenile, cu toată câştigarea unei clientele, cu toate firmele pe care le-a creat împotriva normalităţii economice şi a economiei de piaţă dintr-un stat european, ea nu va avea cum să ea mai mult.

Fiecare zi în campanie, Gabriela Firea nu va acumula electorat, ci va scădea în rândul opţiunilor cetăţenilor. Ea, practic, încă nu a fost ţintuită de candidaţii dreptei. În momentul în care o întrebi pe Gabriela Firea ce ai făcut, doamnă, în trei ani şi jumătate, de ce avem cratiţele alea umblătoare pe şoselele Bucureştiului? De ce nu ai reuşit să faci nimic cu Guvern, trei ani de zile, nu ai reuşit din centura Capitalei? Suntem singura capitală europeană fără centură! De ce nu ai făcut şi ne faci de râs la Campionatul European? Nu ai reuşit să faci trenul rapid sau metroul să îl duci, fiind singura capitală europeană care nu are legat aeroportul principal al ţării de centrul oraşului cu metrou sau cu tren uşor. Ce ai făcut dumneata să reuşeşti să creezi un trafic mai uşor în Bucureşti?", a fost declaraţia lui Rareş Bogdan.

Denise Rifai a intervenit şi i-a spus: "Eu abia aştept  să moderez dezbaterea între tine şi Gabriela Firea! Între candidatul PNL şi Gabriela Firea".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel