Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareş Bogdan: "Macron reuşeşte să întoarcă Europa cu susul în jos, cu ajutorul lui Cioloş"
WhatsApp
Rareş Bogdan lansează un atac la liderul PLUS, Dacian Cioloş, în contextul politicilor care se discută la nivelul UE privind agricultura.
sursă foto: captură antena 3

"Emmanuel Macron reușește cu 21 de euparlamentari, pierzând alegerile în propria ţară, să întoarcă Europa cu susul în jos și să impună cu ajutorul lui Dacian Cioloș și al celor din USR-PLUS, respectiv cu al celor din vechiul grup ALDE, să impună o nouă politică.

Unul dintre proiectele lui Macron este extrem de periculos pentru România, din două puncte de vedere: este legat de o nouă politică agricolă care îl va afecta direct pe fermierul român și crescătorul de animale şi doi, va afecta foarte mult fondurile de coeziune, pentru că vrea tăierea fondurilor de coeziune. Lucrul ăsta va lovi direct în România dacă el va putea să îşi impună punctul de vedere. Eu sper că nu va reuşi Emmanuel Macron", a declarat Rareş Bogdan, într-un interviu pentru Antena 3.

Europarlamentarul s-a referit şi la diferenţa dintre subvenţiile primite de fermierii români, în raport cu alte state.

"E ruşinos să ai subvenţii la hectar mai mici decât oriunde. Ungurii au subvenţii mai mari. Au 220 minim, noi avem 167. Francezii ajung până la 620 euro subvenţii la hectar, nemţii la 450... fermierul român de ce are mai puţin?", a mai spus Rareş Bogdan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Europarlamentare 2019 Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel