Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Te lovești de o problemă deosebită și vrei să o semnalezi? Ai nevoie de ajutor pentru reintegrarea pe piața muncii? Așteptăm mesajele tale de luni până vineri între orele 9:00 și 18:00 la numărul de telefon 0722.264.462 sau pe email la [email protected].
Conținuțul acestui site nu reprezintă poziția oficială a Secretariatului General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.
Rareș Bogdan, interviul zilei. Informații pentru românii din Diaspora
WhatsApp
Europarlamentarul Rareș Bogdan, vicepreședinte al Partidului Național Liberal, a fost invitatul special al ediției din 11 noiembrie al interviurilor StiriDiaspora.ro. 

Rareș Bogdan a vorbit despre măsurile Guvernului PNL menite să vină în sprijinul românilor din străinătate, facilități acordate pentru reîntoarcerea și integrarea lor, dar și posibilități de angajare în România.

Totodată, prim vicepreședintele PNL a discutat cu jurnalistul Bogdan Bolojan și despre subiectele cele mai importante ale acestei perioade: măsuri de revigorare pentru economia României, fondurile europene ce urmează să fie accesate pentru țara noastră. 

Nu în ultimul rând, europarlamentarul PNL a vorbit despre contextul politic actual și despre alegerile care se vor desfășura în 6 decembrie.

Puteți urmari interviul complet pe contul de Facebook al redacției, pe contul de Youtube StiriDiaspora, dar și în cadrul acestei știri. 

VIDEO

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Locul tau este acasa! Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel