Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareş Bogdan exclude categoric un guvern minoritar
WhatsApp
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan exclude categoric un guvern minoritar, dar și o eventuală alianță cu PSD. Premierul Cîțu a fost pus într-o situație complet anormală: „unii au uitat ce înseamnă poziția de premier cu drepturi depline”, adaugă Rareş Bogdan.

Rareș Bogdan a declarat, miercuri după-amiază, la Digi24, că este nevoie mai mult ca oricând de responsabilitate, de „anularea tuturor orgoliilor și de a înțelege că PNL este un partid responsabil”.

„În ultimele săptămâni unii au uitat sau nu au privit cu atenție ce înseamnă poziția de premier cu drepturi depline”, a afirmat Rareş Bogdan.

Potrivit acestuia, premierul Florin Cîțu se bucură de sprijinul PNL în continuare în toate deciziile pe care le ia.

„Nu poate fi contestat și nu i se poate pune la îndoială puterea. (...) Nu se poate să vină un ministru care să înceapă o conferință de presă în același timp cu premierul. O decizie precum cea legată de schimbarea regulilor de carantinare nu o poate afla un premier din Monitorul Oficial”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL.

 

Rareș Bogdan: „Exlusă o alianță cu PSD”

 

Potrivit lui Rareș Bogdan, la ședința de luni a coaliției atât Dan Barna, cât și Anca Dragu și Ionuț Moșteanu au fost informați cu privire la „anumite nemulțumiri” pe care premierul Florin Cîțu și PNL le au în legătură cu Andreea Moldovan și Vlad Voiculescu.

„Barna a spus că îl susține în totalitate pe Voiculescu și intenția este de a nu-l retrage. Din păcate după acest moment a venit această chestiune de aseară care l-a pus pe premierul Cîțu într-o situație complet anormală. Sunt convins că maturitatea și echilibrul vor prima”, a adăugat Rareș Bogdan.

Întrebat dacă există posibilitatea unui guvern minoritar, Rareș Bogdan a răspuns: „exclus. Exlusă și o alianță cu PSD. Mergem alături de USR PLUS și UDMR”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel