Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
PSD îl atacă pe Florin Cîţu: Ministrul Apocalipsă. Oare va pricepe că „în avans” înseamnă „înainte de”?
WhatsApp
Social-democrații au afirmat, luni, că nu știu cum va explica „ministrul Apocalipsă” Florin Cîțu faptul că ar fi fost amânată creșterea pensiilor pentru 1 septembrie, având în vedere că liberalul face o confuzie gravă deoarece PSD a majorat pensiile mereu în avans.
gov.ro

„Ministrul Apocalipsă Florin Cîțu amenință că la audierile de azi (luni - n.r.) din Parlament va explica de ce PSD a amânat creșterea pensiilor pentru 1 septembrie. E greu de înțeles ce va explica, având în vedere că face o gravă confuzie! În guvernarea PSD, pensiile au fost mereu #majorate ÎN AVANS și cu #valori mai mari decât prevede legea”, au scris social-democrații, luni, pe pagina de Facebook a PSD.

Partidul condus interimar de Marcel Ciolacu îi transmite lui Florin Cîțu să facă distincția între termeni și anume că „în avans” înseamnă înainte de și nu „după”.

„Cum nu constituie o prioritate pentru ei, PNL a uitat că în 2017 au fost două majorări ale pensiilor. Una la termen - la 1 ianuarie, iar a doua la 1 iulie - când s-a făcut ÎN AVANS majorarea de la 1 ianuarie 2018. La fel, la 1 iulie 2018 s-a făcut ÎN AVANS majorarea prevăzută de la 1 ianuarie 2019, iar în 2019, la 1 septembrie, am făcut, tot ÎN AVANS, majorarea care ar fi trebuit să aibă loc la 1 ianuarie 2020! P.S. Oare, până la ora audierii, ministrul PNL al Finanțelor va pricepe că „în avans” înseamnă "înainte de" și nu „după”...”, a conchis sursa menționată.

Reacția vine după ce ministrul de Finanțe Florin Cîțu a anunțat că luni, la audierea în comisiilor parlamentare, care începe la ora 12.00, va dezvălui de ce PSD a amânat creșterea pensiilor de la 1 ianuarie pentru 1 septembrie, atât în 2019, cât și în 2020, conform unui anunț postat pe Facebook.

Audierile miniștrilor în comisiile de specialitate ale Parlamentului, încep luni și se vor întinde pe parcursul a trei zile, respectiv până miercuri. Votul în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului urmează să fie dat pe 24 februarie, ora 16.00, potrivit calendarului stabilit de Legislativ.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel