Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, testat POZITIV la Covid: "Am dureri musculare și stare subfebrilă"
WhatsApp
Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat miercuri că a fost diagnosticat cu Covid-19 și că va rămâne în izolare pentru următoarele 14 zile.
dominic_fritz

„A treia oară n-am scăpat. Din păcate, azi am fost confirmat pozitiv pentru COVID-19. Aseară am simțit dureri musculare și o stare subfebrilă așa că am făcut un test azi dimineața la prima oră. Rezultatul a venit și mă obligă la izolare totală timp de 14 zile. Nu am fost contact direct pentru niciunul dintre angajații Primăriei Timișoara pentru că am purtat tot timpul mască”, a scris Fritz pe Facebook.

Acesta susține că viceprimarul Ruben Lațcău va îndeplini atribuțiile de primar.

„Ruben va deveni tată chiar în zilele următoare și îi îmi pare rău că îi răpesc primele zile cu fiul lui. Imediat ce instanța va valida și supleantul din Consiliul Local, Ruben Lațcău va convoca Consiliul Local în formulă completă și să votăm pe al doilea viceprimar, Cosmin Tabără”, a mai scris primarul.

Acesta a anunțat că va merge la București la sfârșitul acestei luni când, împreună cu președintele Consiliului Județean, Alin Nica, va discuta la Guvern despre proiectele comune și ale orașului.

„Vă spun cu mâna pe inimă că am avut mare grijă, nu m-am văzut inutil cu nimeni, și cu toate astea m-am infectat. Fiți atenți, purtați masca, evitați întâlnirile și deplasările nenecesare. Mai avem puțin, ne vaccinăm toți și vom încheia această pandemie”, a mai transmis Dominic Fritz.

Ultima oară, primarul Dominic Fritz se izolase la jumătatea lunii decembrie, după ce viceprimarul Ruben Laţcău şi secretarul general interimar al Primăriei, Caius Şuli, au fost testaţi pozitiv cu coronavirus. Ulterior, Dominic Fritz a făcut două teste pentru COVID-19, iar ambele au ieşit negativ.

„Am trecut din nou pe lângă virus, iar ceea ce mă ţine în siguranţă este portul măştii. V-o recomand”, spunea atunci edilul, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel