Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Preşedintele Klaus Iohannis: "A fost un an infernal"
WhatsApp
Președintele Klaus Iohannis a avut, joi, prima apariție publică fără masca de protecție. „A fost un an infernal pentru personalul din medicina de urgență”, a spus Iohannis după vizita la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Bagdasar-Arseni.

Iohannis le-a spus medicilor că dăruirea cu care își fac profesia și salvează vieți în fiecare zi le dă speranță oamenilor bolnavi și pentru asta merită nu doar felicitări, ci și mulțumiri.

„Astăzi am venit la o unitate UPU nou nouță care se va deschide în zilele următoare. Este o unitate model, o unitate modernă, o unitate care a apărut dintr-o colaborare foarte bună între Primăria Sectorului 4 și Ministerul Sănătății. Iată că dacă lucrează împreună autoritatea locală cu autoritatea centrală se pot realiza astfel de proiecte. Primăria de sector s-ocupat de clădirea propriu-zisă, iar Ministerul Sănătății a folosit fonduri europene pentru dotare. Este o dotare ultra- modernă, un exemplu de cum ne dorim să arate spitalele din România și sunt convins că în anii care urmează vom vedea din ce în ce mai multe nu doar unități, ci întregi spitale moderne”, a spus președintele.

Iohannis a adăugat că „a fost un an infernal pentru personalul din medicina de urgență”.

„Știu că ați lucrat până la epuizare, ați salvat foarte multe vieți și ați contribuit semnificativ la buna gestionare a situațiilor complicate în această pandemie. Împreună cu tot personalul medical ați fost în prima linie”, a mai spus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a vizitat Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Bagdasar-Arseni, cu ocazia Zilei Internaționale a Medicinei de Urgență.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel