Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Petrecere de logodnă, oprită de polițiști. 20 de români, buni de plată
WhatsApp
Un eveniment privat, organizat într-o comună doljeană, a fost oprit de polițiști. 18 persoane participante la o logodnă au fost amendate de polițiști. Organizatorii petrecerii, doi bărbați, au fost amendați cu câte 10 000 de lei fiecare.
Foto ILUSTRATIV

Oamenii legii s-au sesizat cu privire la faptul că pe raza comunei Coțofenii din Faţă este în desfăşurare un eveniment privat. Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Melineşti precum și o grupă de jandarmi s-au deplasat la fața locului.

Oamenii legii au stabilit că la o locuință din comuna Coţofenii din Faţă este în desfășurare o logodnă la care participă mai multe persoane. Au fost identificați organizatorii petrecerii, doi bărbați de 33 și 49 de ani, din localitate, care au fost sancționați contraventional cu o amendă în valoare de 10.000 de lei fiecare.

Oamenii legii au identificat și 18 persoane participante la evenimentul privat, care și acestea au fost amendate, fiind aplicate sancțiuni contraventionale în valoare totală de 9.000 lei. Polițiștii continuă verificările pentru a-i identifica și sancționa pe toți cei care au luat parte la eveniment.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel