Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Petiție online împotriva senatoarei Șoșoacă: Românii cer dosar penal şi ridicarea imunităţii parlamentare
WhatsApp
În mediul online a apărut o petiţie prin care se cere ca senatoarei Dianei Şoşoacă să i se deschidă un dosar penal pentru răspândirea de informaţii false despre COVID-19 şi ridicarea imunităţii parlamentare.

Autoarea petiţiei, Andreea Olariu, dorește să o vadă pusă sub acuzare pe Diana Şoşoacă.

„Nu am crezut că o să fac vreodată o petiție online și nici nu știu cum să o duc mai departe, dar este un început. VREAU să o văd pusă sub acuzare pe madam pentru instigare, pentru zădărnicirea luptei împotriva bolilor și pentru GENOCID! Nu cunosc terminologia și legile așa cum ar trebui... dar un taximetrist primește amendă pentru nepurtarea unei maști, în schimb ea este lăsată LIBERĂ...? Cum se poate așa ceva?”, se arată în petiție. 

 

„Șoșoacă o instigatoare”

 

Până acum, petiția a adunat peste 5.200 de semnături.

„Semnez pentru că trebuie luate măsuri împotriva celor care dezinformează, fac rău cu bună știință și prejudiciază sănătatea oamenilor”.

„Nu este admisibil ca o persoană care instigă la nerespectarea regulilor de sănătate publică și ca urmare ajunge să provoace mii de morți, fie ea și parlamentar, să scape nepedepsită”.

„Șoșoacă e responsabilă în mod cert pentru o mare parte din morții din ultimele zile”.

„Șoșoacă o instigatoare … mor sute de oameni din cauza ei! Nu are nici un argument, dovezi la aberațiile ei… doar de dragul audienței manipulează societatea fără educație …din păcate foarte mulți!”

„Este un atac la siguranța sănătății populației ce face doamna senator Șoșoacă și multe decese cauzate din cauza virusului Sars Cov2 se datorează campaniei masive făcute de doamna Șoșoacă împotriva vaccinării!”

„Semnez pentru ca Diana Șoșoacă este pasibilă de pușcărie pentru infracțiunile de zădărnicire a combaterii bolilor, ultraj și calomnie”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel