Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Perioadă extrem de PUTERNICĂ, cum rar apare! Astrolog: „Vremurile se schimbă, fraților!“
WhatsApp
O zodie primește un mesaj important. De asemenea, urmează multe schimbări la final de săptămână pentru toate semnele zodiacale.
Banii vin şi se duc într-o clipă, dar norocul Taurilor  e că știu pe ce resurse te poţi baza

„Să aveți mare grijă la ce spuneți la locul de muncă. Nu e vorba doar de bârfe, ci de ce promiteți. S-ar putea să ziceți mă ocup eu de asta și să nu puteți să vă ocupați. Feriți-vă de vorbe aruncate în vânt, de promisiuni, de răzbunări, de replici aruncate la răutate. Amplitudinea lor va fi una total neașteptată, mai ales că Luna Plină de la finalul săptămânii s-ar putea să vină cu pierderi și supărări în zona profesională”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie.

Așadar, o să fie Lună Plină în Taur pe 31 octombrie, la ora 16:49. Potrivit astrologului DCNews, „e menită să ne destabilizeze serios. Să dezmembreze “eul”. Luna va fi în conjuncție cu Uranus. Știți ce transmite energia Taurului? Stabilitate, bani, emoții, rigiditate, concret, confort și lene. Știți ce îi place lui Uranus? Să se joace de-a pititea cu energia Taurului. Să îi arate că îl găsește oriunde se pitește. Adică îi place să dărâme planuri, dar și să facă mișto de Taur. De ce? Pentru că Uranus adoră schimbarea și surprizele ciudate și nu dă doi bani pe stabilitate! Știe că se poate și fără. Mai în traducere așa: vremurile se schimbă, fraților! Suntem simpli muritori, dornici să rămânem în zona de confort, dar acum altă soluție nu avem decât să învățăm să ne adaptăm. Și vedeți voi, provocările individuale nu au cum să nu fie influențate de ce se întâmplă la nivel mondial.”

Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile, în continuare pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel