Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
„Pericol de explozie la Spitalul Județean Mureș“. Imaginile care au scandalizat opinia publică
WhatsApp
Pericol de explozie la secția spitalului din Mureș. Imagini care dau fiori au fost publicate de către deputatul Emanuel Ungureanu pe contul său de Facebook.

Emanuel Ungureanu arată o nouă situație scandaloasă într-un spital din România. Este vorba de Spitalul Județean Mureș, unde mai multe butelii de oxigen sunt ținute într-un loc complet impropriu. Iată ce a scris deputatul pe contul său de Facebook.

"PERICOL DE EXPLOZIE la secția Infecțioase 2 a Spitalului Județean Mureș condus de managerul Gârbovan!
Acum câteva săptămâni am filmat în curtea acestui coteț din Mureș, transformat în Spital suport Covid 19, cum erau sprijinite de perete mai multe tuburi de oxigen peste care se prelingea apa de pe pereții mucegăiți.

Astăzi, după exact o lună, conducerea inconștientă a acestui spital, a mutat tuburile la intrarea în spital, exact pe calea de acces a pacienților și a personalului medico-sanitar.

Managerul Gârbovan trebuie demis, nu numai pentru pericolul în care sunt bolnavii datorită depozitării acestor tuburi de oxigen, ci și datorită mizeriei generale în care a lăsat secția Infecțioase 2.

Priviți băile unității sanitare, vestiarele, saloanele, pereții stau să se prăbușească.

Demiterea lui Gârbovan ar fi prea puțin, ar trebui să fie condamnat pentru rele tratamente la adresa bolnavilor din acest spital și închis aici împreună cu politicienii din PSD și UDMR care îl țin în funcție!", a scris Ungureanu pe Facebook.

PERICOL DE EXPLOZIE la secția Infecțioase 2 a Spitalului Județean Mureș condus de managerul Gârbovan! Acum câteva...

Publicată de Emanuel Ungureanu pe Miercuri, 5 mai 2021

El a intrat în direct și la Realitatea PLUS unde a făcut câteva declarații: "Încă nu am primit niciun fel de explicație, așteptăm detaliile despre ce se întâmplă acolo. Interesant e că exact de la o luna de la imaginile pe care le-am publicat de acolo după o altă sesizare din partea pacienților speriați, au revenit tot pacienții cu imagini cu tuburile în zona de acces intrare în spital".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel