Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Percheziții într-un dosar-mamut de spălare de bani, cămătărie și proxenetism pe relația România-Germania-Austria
WhatsApp
Polițiștii efectuează 44 de de percheziții domiciliare pentru destructurarea unui grup infracțional din Constanța. Membrii grupului sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de proxenetism, spălare a banilor și cămătărie.
Pensionară cercetată de DIICOT pentru trafic de droguri. Femeia obținea 1.700 lei pentru fiecare tranzacție / Foto ILUSTRATIV

Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, efectuează joi dimineață 44 de percheziții domiciliare, în județul Constanța, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat.

Membrii grupului sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de proxenetism, spălare a banilor și cămătărie. Aceștia ar fi fost implicați în activități de proxenetism pe relația România-Germania-Austria, dar și în oferirea de bani cu camătă. Sumele de bani obținute din activitatea infracțională ar fi fost folosite pentru achiziționarea de imobile și autoturisme sau investite în construcția unor imobile.

La sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, vor fi conduse, în vederea audierii, 25 de persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel