Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Patru drumari de la CNAIR ar furat un telefon și 250 de lei de la doi soți decedați într-un accident rutier
WhatsApp
Patru angajați ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) sunt cercetați, după ce ar fi jefuit doi oameni, morți într-un accident rutier, la începutul acestei săptămâni, relatează Digi24.ro. Potrivit sursei citate, cei patru suspecți sunt cercetați în libertate.
Patru DRUMARI de la CNAIR ar fi FURAT un telefon și 250 de lei de la două victime DECEDATE într-un ACCIDENT rutier

Accidentul rutier s-a produs luni, pe E85, la Șindrilița (județul Ilfov). Cele două persoane care au decedat,  soț și soție, se aflau într-un automobil, care a fost spulberat de un camion. Potrivit Digi24, cei patru angajați ai Companiei de Drumuri au fost chemați de polițiști pentru a curăța șoseaua în urma accidentului. Angajații CNAIR veniți la fața locului se pare că au furat un telefon mobil și 250 de lei de la victimele decedate.

Polițiștii și-au dat seama ulterior de acest lucru, au deschis o anchetă și i-au reținut pe cei patru angajați ai Direcției de Drumuri București. Aceștia nu au fost arestați preventiv și vor fi cercetați în libertate. Conducerea CNAIR așteaptă finalizarea cercetărilor pentru a începe o anchetă disciplinară. Dacă cei patru angajați vor fi găsiți vinovați, dincolo de dosarul penal, ei ar putea să fie și dați afară de la serviciu.

„Referitor la faptele celor 4 angajați ai companiei, precizăm că se vor respecta prevederile CCM, iar sancțiunile se vor aplica după convocarea de urgență a comisiei de cercertare disciplinară ce va analiza toate aspectele. Având în vedere gravitatea acestor fapte, vor fi puse în aplicare prevederile Art.128, paragraf 1) e, din CCM, care menționează condițiile în care angajatorul are posibilitatea desfacerii contractului de muncă ca urmare a abaterilor disciplinare grave”, au transmis reprezentanții CNAIR în cursul serii de sâmbătă, într-o serie de precizări pentru presă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel