Pâine umplută cu ou și mazăre. Rețeta rapidă și specială pentru cină
Autor: Loredana Iriciuc pe 18 feb 2021, 19:04 | Lifestyle

Sursa foto: captură cocinafacil.com.mx

Masa acasă este ocazia perfectă pentru a face din un moment de zi cu zi ceva special. De aceea vă prezentăm rețeta aceastei pâini umplută cu ou și mazăre, cu adevărat delicioasă!

Pâine umplută cu ou și mazăre - Ingrediente

 

4 bucăți de pâine de tip bulcă rotundă

1 cană de brânză mozzarella, rasă

4 ouă

1 cană de lapte fermentat

½ cană de mazăre gătită

1 lingură menta și patrunjelul tocat marunt

Sare și piper

 

Pâine umplută cu ou și mazăre - Mod de preparare

 

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.

Tăiați pâinea în centru și scoateți miezul pentru a forma un castron.

În partea de jos a fiecărei pâini, distribuiți brânza, adăugați 1 ou în fiecare pâine, presărați laptele fermentat și mazărea.

Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți timp de 15 minute.

Se servește cald însoțit de sosul la alegere.

 

Lifestyle Vezi toate articolele
Crossuri parteneri